Kabel TV

Du är här:   Hem > + För boende => > Kabel TV

Kabel TV

Com Hem logo 

Alla lägenheter är utrustade med analog kabel-TV från com hem och ett basutbud av kanaler enligt nedan samt några digitala kanaler.

OBS! - Då Com hem inte har kommit överens med Telia i omförhandling om nytt avtal att visa TV4 kanalerna, Sjuan, TV12, SF-Kanalen, Sportkanalen samt C-more kommer dessa att släckas ned from kl 23:59 den 10 december.

Som kompensation till kunderna kommer flera andra kanaler att visas gratis under tiden förhandlingarna pågår! Com hem lovar att göra allt för att så snart som möjligt komma överens med Telia om ett nytt avtal.

 

Fria digitala kanaler

FOX
Alla Com Hem-anslutna hushåll kan ta emot ett antal fria digitala kanaler utan extra abonnemangskostnad. Allt som krävs för att se de fria digitala kanalerna är en godkänd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox godkänd av Com Hem. Något programkort behövs ej.
Kanalerna som visas fritt är, SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, SVT24 och SVT Barnkanalen, TV4, TV6 och AXESS TV samt FOX.

För de kunder som vill få tillgång till Com Hems stora utbud med Tillvalskanaler, HDTV och Premiumpaket krävs fortfarande ett digital-tv-abonnemang och ett programkort från Com Hem. För mer info, kontakta comhem.se

Problem att se de analoga kanalerna?

Upplever du störningar på enstaka kanaler bör du göra en ny kanalsökning.
Upplever du störningar på flera kanaler eller hela grundutbudet är det här några saker du kan prova:

 • Kontrollera att din antennkabel är korrekt ansluten.
 • Koppla bort eventuell T-koppling för att utesluta att felet sitter i denna.
 • Prova att byta antennkabel (vi rekommenderar att prova med en antennkabel som inte är längre än 7 meter samt oskarvad.)
 • Prova att koppla till ett annat uttag om det finns fler än ett i bostaden.
 • Kontrollera om det finns något känt fel på din adress.

Får du enbart in SVT 1, SVT 2, TV 4, TV 6, Barnkanalen och Kunskapskanalen, men ska ha tillgång till exempelvis TV3 och Kanal 5 kan detta bero på att du står på digitalt läge i din tv.
I din manual för din tv finns information om hur du byter källa.

Fungerar inget av de ovanstående tipsen ber vi dig kontakta comhems kundservice på telefon 0771-182 132.

Grundutbud i det analoga kabel-TV-nätet:

Fasta kanaler

SVT 1 Kanal från Sveriges Television som sänder allt från information, nyheter, debatt och dokumentärer till sport, barnprogram, serier, filmer och annan underhållning. Reklamfri. 
SVT 2 Kanal från Sveriges Television som sänder allt från information, nyheter, debatt och dokumentärer till sport, barnprogram, serier, filmer och annan underhållning. Reklamfri.
TV 4 Underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhällsprogram. I TV4:s utbud finns också lokala nyheter från TV4 Sverige.
 Rörliga kanaler 
TV 3 TV3 är en av Sveriges största underhållningskanaler. Visar en suverän mix av amerikanska serier, reality, dokumentärer och familjeunderhållningsprogram samt sport som UEFA Champions League finalen.
Kanal 5 Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.
TV 6 TV6 är den nya underhållningskanalen med fokus på män. Med kaxiga och humoristiska serier, sport i världsklass samt kvalitétslångfilmer växer den snabbast och är en riktig tonårsrebell i TV-djungeln.
Kanal 9 Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.
 Extrakanaler 
Sjuan Här sänds egenproducerade och inköpta program om hobbies som mat, jakt och trädgård men även underhållning, drama och kriminalserier.
TV 8 Svensk livsstilskanal med fokus på behaglig underhållning som dramaserier, trädgårds- och inredningsprogram samt välkända kriminalserier.
TV 10 TV10 är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Tablån är späckad av engagerande liveidrott, heta sportmagasin och fängslande dokumentärer.
Kanal 11 Kanal 11 är för dig som gillar drama, glamour och relationer. Och som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.
Kanal 12 TV12 är en sport- och livsstilskanal. Supersport på helgerna, livsstil på vardagarna och trav varje dag. På helgerna ser du bl a Zlatans PSG-matcher, flera stormatcher från italienska Seria A samt veckans match i Superettan. På vardagar präglas TV12 av inredning och hälsa.
TLC

TLC

Inspirerande program om vanliga människor som lever extraordinära liv. Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur och internationell lyx och flärd.
FOX FOX FOX sänder populära serier, filmer och underhållningsprogram och innehåller såväl amerikanska som europeiska produktioner.

Barn
kanalen

Sveriges största och populäraste kanal för barn erbjuder inspirerande, utvecklande och underhållande program. Här hittar du Bolibompa, faktaprogram, pyssel, tävlingar och tecknade serier.
SVT24 Här visas aktuella repriser av SVTs program, nyheter bland annat under sen kväll och natt samt en del sport på helgerna.
Kunskaps
kanalen
Reklamfri temakanal från SVT och UR med faktaprogram och dokumentärer om historia, kultur, vetenskap, natur och omvärld.

 

Här laddar du hem en kanalplatslista (pdf) över samtliga kanaler!

Anslut din TV med den antennkabel (koaxialkabel) som hör till lägenheten. Trasiga eller felaktiga kablar liksom även felaktig anslutning till TV-apparater, TV-spel och dvdspelare kan göra att dina grannar får sämre bild på sin TV. Om du är osäker, rådgör med vicevärden. Behöver du fler antennkablar så finns de att köpa hos fackhandlare. När du flyttar - lämna kvar antennkabeln. Den tillhör lägenheten.

<| TOPP| >

Nyheter


God Jul och Gott Nytt År

God Jul

 


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


DECEMBER 2019

Från rubrikerna:

 • Avgifts- & hyreshöjningar
 • HSB har byter betalrutiner vid årsskiftet
 • Renovera? Läs föreningens stadgar först
 • Felanmälningar och frågor
 • Inre fonden måste avvecklas
 • Felparkerade cyklar och barnvagnar
 • Cykelrumsrensning påbörjas i början av 2020
 • Gula plastslangar/stuprör till salu

Läs mer här under Nytt från Kärnan ->

På gång


191221: UPPDATERAT! Com Hem har under fredagen den 20:e december säkrat en muntlig överenskommelse med TV4. Det innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer återfå TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler från och med helgen 21-22 december, så fort slutförhandlingarna är klara

191210: OBS! Då Com hem inte har kommit överens med Telia i omförhandling om nytt avtal att visa TV4 kanalerna, Sjuan, TV12, SF-Kanalen, Sportkanalen samt C-more kommer dessa att släckas ned from kl 23:59 den 10 december.
Som kompensation till kunderna kommer flera andra kanaler att visas gratis under tiden förhandlingarna pågår! Com hem lovar att göra allt för att så snart som möjligt komma överens med Telia om ett nytt avtal.


Styrelsemöten 2020

Styrelsen sammanträder nästa gång den 22 januari.

Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 8 dagar innan mötet.


Prova på - Salsa 15 december

15 december kl 14–15:30 ordnar vi salsa-pröva-på tillsammans med Tråget. Inga förkunskaper krävs, vi testar lite grunder i salsa. Ta med skor lämpliga att dansa i samt vattenflaska. Anmälan senast 8 december till: kjell-erik.jonsson@karnan.ac.se helst via mejl annars tel 070 633 05 20 – eller en lapp i Kjell-Eriks brevlåda Ostvägen 147.


 

Pepparkaksbak 8 december

Den 8 december kl 13-15 Pepparkaksbak för vuxna och barn och även vuxna utan barn som vill få lite julstämning. Anmälan senast 2 december till: kjell-erik.jonsson@karnan.ac.se helst via mejl annars tel 070 633 05 20 – eller en lapp i Kjell-Eriks brevlåda Ostvägen 147.


Medlemsmöte 26 november

Alla boende i BRF Kärnan hälsas välkomna till medlemsmöte tisdag den 26 november kl 19:00 på kvartersgården. Information bl.a. om terasserna och planer för fönsterbyten. Om du har frågor får du gärna skicka in dessa i förväg till styrelsen@karnan.ac.se


 

www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin