Kök

Du är här:   Hem > För boende => > Egen renovering => > Kök

Kök

Disk och tvättmaskiner:

Du ansvarar själv för dina egna disk- och tvättmaskiner både vad gäller installation och underhåll samt även för de skador hos dig, hos grannar och i själva fastigheten som kan uppstå om det råkar bli läckage eller översvämning. Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring men det är viktigt att du som medlem även har en egen hemförsäkring.

Kök och vitvaror:

Kyl och frys kan bytas utan att föreningen meddelas. Kolla dock med elektriker att säkringarna klarar belastningen tillsammans med den övriga utrustningen. För kyl/frys med inbyggd ismaskin skall rörarbeten utföras av auktoriserad firma.

Köksfläkt:

Endast alliancefläkt får installeras i våra lägenheter. Vid gammal eller trasig fläkt byts denna av föreningen. Om man vid renovering vill köpa något eget får man bekosta detta själv.
Tag alltid kontakt med vicevärd innan inköp.

<| TOPP| >

Nyheter


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


PallkragsodlingKolonilotter

Nu har renoveringen av dungen börjat på allvar med att de tre första pallkragarna är på plats. Mer kommer att hända inom kort i denna del av dungen som blir vår egen minikolonilott.


JULI 2019

Från rubrikerna:

  • Felanmälan under sommaren
  • Arbetsgrupper
  • Månadens ros
  • Tidtabell för arbetena med balkongerna
  • Regler för grillning
  • Information från BRF Norr

Läs mer här under Nytt från Kärnan ->

På gång

Styrelsemöten 2019

Styrelsen sammanträder
24 januari, 21 februari, 21 mars, 23 april, 23 maj, 24 juni.

Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 8 dagar innan mötet..


Cykelförrådet

 Sista chansen att tömma cykelförrådet bredvid garaget! Den 1 Augusti kör vi bort kvarvarande grejer till återvinningen! Det är alltså förrådet i dörren till höger om cykelförvaringen det gäller.


Månadens Ros

Månadens ros

Föreningens tack till medlemmar som bidragit till goda insatser för föreningen.

Månadens ros går till Staffan Arvidsson för att han har oljat in större delen av alla träplank i vår förening plus att han sett till att de som ville göra jobbet själv har fått olja och pensel.www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin