Kabel TV

Du är här:   Hem > För boende => > Kabel TV

Kabel TV

Com Hem logo 

Alla lägenheter är utrustade med analog kabel-TV från com hem och ett basutbud av kanaler enligt nedan.

Fria digitala kanaler

FOX
Alla Com Hem-anslutna hushåll kan ta emot ett antal fria digitala kanaler utan extra abonnemangskostnad. Allt som krävs för att se de fria digitala kanalerna är en godkänd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox godkänd av Com Hem. Något programkort behövs ej.
Kanalerna som visas fritt är, SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, SVT24 och SVT Barnkanalen, TV4, TV6 och AXESS TV samt FOX.

För de kunder som vill få tillgång till Com Hems stora utbud med Tillvalskanaler, HDTV och Premiumpaket krävs fortfarande ett digital-tv-abonnemang och ett programkort från Com Hem. För mer info, kontakta comhem.se

Problem att se de analoga kanalerna?

Upplever du störningar på enstaka kanaler bör du göra en ny kanalsökning.
Upplever du störningar på flera kanaler eller hela grundutbudet är det här några saker du kan prova:

 • Kontrollera att din antennkabel är korrekt ansluten.
 • Koppla bort eventuell T-koppling för att utesluta att felet sitter i denna.
 • Prova att byta antennkabel (vi rekommenderar att prova med en antennkabel som inte är längre än 7 meter samt oskarvad.)
 • Prova att koppla till ett annat uttag om det finns fler än ett i bostaden.
 • Kontrollera om det finns något känt fel på din adress.

Får du enbart in SVT 1, SVT 2, TV 4, TV 6, Barnkanalen och Kunskapskanalen, men ska ha tillgång till exempelvis TV3 och Kanal 5 kan detta bero på att du står på digitalt läge i din tv.
I din manual för din tv finns information om hur du byter källa.

Fungerar inget av de ovanstående tipsen ber vi dig kontakta comhems kundservice på telefon 0771-182 132.

Grundutbud i det analoga kabel-TV-nätet:

Fasta kanaler

SVT 1 Kanal från Sveriges Television som sänder allt från information, nyheter, debatt och dokumentärer till sport, barnprogram, serier, filmer och annan underhållning. Reklamfri. 
SVT 2 Kanal från Sveriges Television som sänder allt från information, nyheter, debatt och dokumentärer till sport, barnprogram, serier, filmer och annan underhållning. Reklamfri.
TV 4 Underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhällsprogram. I TV4:s utbud finns också lokala nyheter från TV4 Sverige.
 Rörliga kanaler 
TV 3 TV3 är en av Sveriges största underhållningskanaler. Visar en suverän mix av amerikanska serier, reality, dokumentärer och familjeunderhållningsprogram samt sport som UEFA Champions League finalen.
Kanal 5 Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.
TV 6 TV6 är den nya underhållningskanalen med fokus på män. Med kaxiga och humoristiska serier, sport i världsklass samt kvalitétslångfilmer växer den snabbast och är en riktig tonårsrebell i TV-djungeln.
Kanal 9 Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.
 Extrakanaler 
Sjuan Här sänds egenproducerade och inköpta program om hobbies som mat, jakt och trädgård men även underhållning, drama och kriminalserier.
TV 8 Svensk livsstilskanal med fokus på behaglig underhållning som dramaserier, trädgårds- och inredningsprogram samt välkända kriminalserier.
TV 10 TV10 är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Tablån är späckad av engagerande liveidrott, heta sportmagasin och fängslande dokumentärer.
Kanal 11 Kanal 11 är för dig som gillar drama, glamour och relationer. Och som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.
Kanal 12 TV12 är en sport- och livsstilskanal. Supersport på helgerna, livsstil på vardagarna och trav varje dag. På helgerna ser du bl a Zlatans PSG-matcher, flera stormatcher från italienska Seria A samt veckans match i Superettan. På vardagar präglas TV12 av inredning och hälsa.
TLC

TLC

Inspirerande program om vanliga människor som lever extraordinära liv. Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur och internationell lyx och flärd.
FOX FOX FOX sänder populära serier, filmer och underhållningsprogram och innehåller såväl amerikanska som europeiska produktioner.

Barn
kanalen

Sveriges största och populäraste kanal för barn erbjuder inspirerande, utvecklande och underhållande program. Här hittar du Bolibompa, faktaprogram, pyssel, tävlingar och tecknade serier.
SVT24 Här visas aktuella repriser av SVTs program, nyheter bland annat under sen kväll och natt samt en del sport på helgerna.
Kunskaps
kanalen
Reklamfri temakanal från SVT och UR med faktaprogram och dokumentärer om historia, kultur, vetenskap, natur och omvärld.

 

Här laddar du hem en kanalplatslista (pdf) över samtliga kanaler!

Anslut din TV med den antennkabel (koaxialkabel) som hör till lägenheten. Trasiga eller felaktiga kablar liksom även felaktig anslutning till TV-apparater, TV-spel och dvdspelare kan göra att dina grannar får sämre bild på sin TV. Om du är osäker, rådgör med vicevärden. Behöver du fler antennkablar så finns de att köpa hos fackhandlare. När du flyttar - lämna kvar antennkabeln. Den tillhör lägenheten.

<| TOPP| >

Nyheter


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


OKTOBER 2019

Från rubrikerna:

 • Kärnan-bladet blir digitalt – du kan få en lott
 • Parkeringsplatser och garageplatser
 • Pubkväll 11 oktober kl 19-22
 • Kvartersgården är bokad och Kjell-Erik tar emot anmälningar tom 9 oktober
 • Tack för ett trevligt Gardenparty 21 september
 • Tätt i avloppet?
 • Terrassrenoveringen fortsätter – snart kommer de nya lådorna
 • Garagekontoret är öppet varje onsdag kväll kl 18:30 – 19:30
 • Trädgårdsavfall
Läs mer här under Nytt från Kärnan ->

 

På gång


Styrelsemöten 2019

Styrelsen sammanträder nästa gång den 22 oktober.

Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 8 dagar innan mötet.


PubkvällPubkväll för boende i BRF Kärnan 2019-10-11, kl 19-22

Vi hoppas att du vill komma och träffas och umgås med andra boende i vår förening. Kvällen är vikt för umgänge prat, musikquis mm. Det kommer att finnas snacks, kaffe, te, som föreningen står för. Öl och vin finns att köpa till självkostnadspris, ta med kontanter. Plats är kvartersgården. För att veta hur mycket som skall handlas behövs föranmälan till Kjell-Erik Jönsson senast onsdag den 9 oktober med namn, mail/tel. Mailadress, kjell-erik.jonsson@karnan.ac.se, tel 070-6330520. Lapp i brevlådan på Ostvägen 147 går också bra.

Välkomna till kvartersgården önskar trivselkommitten

Sara, Lena, Kjell-Erik


Garden Party lördag 21/9
Garden Party

Trädgårdsgruppen och trivselkommittén i BRF Kärnan hälsar er välkomna till dungen vid traktorgaraget lördag 21 september kl 12:00.

Arbetsgrupperna presenterar sig och vad som är på gång. Vi umgås och har trevligt en stund. Föreningen bjuder på frukt och grönsaker med dryck.

Alla vuxna och barn är välkomna!  (Vid dåligt väder ställer vi in!)

 


Månadens Ros
Månadens ros

Föreningens tack till medlemmar som bidragit till goda insatser för föreningen.

Månadens ros går till Staffan Arvidsson för att han har oljat in större delen av alla träplank i vår förening plus att han sett till att de som ville göra jobbet själv har fått olja och pensel.



www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin