BRF Kärnan

Du är här:   Hem > NYHETER > APRIL 2020

APRIL 2020

Nytt datum för årsstämman

Vår årsstämma är planerad till 4 juni, men beroende på folkhälsomyndighetens rekommendationer på grund av Coronaläget så kan tidpunkten förskjutas. Håll dig uppdaterad via hemsida och anslag inom området.

Corona-pandemin ställer till det

Vi hjälper varandra så gott det går. Är det någon som behöver hjälp med att handla mat eller bära ut sopor? Om du inte vill eller kan så kanske någon granne kan hjälpa?

Har du e-post?

Har du E-post? Om du har rätt E-postadress angiven på "Mina sidor" på HSB-portalen så kommer du automatiskt att få Kärnan-bladet och HSB norrs nyhetsbrev tillsänt dig. I nyhetsbrevet framgår bland annat var du som medlem kan handla till rabatterat pris.

Kommande styrelsemöte:

4 maj. Som medlem är du alltid välkommen att ställa frågor till styrelsen. Tänk bara på att höra av dig senast 1 vecka före det styrelsemöte då du vill att vi behandlar din fråga.

Lediga p-platser

Dessutom finns det några p-platser utomhus lediga (1 844:-/år) och en MC-plats i garaget (2 501:-/år). Vill du hyra något av detta så behöver vi din intresseanmälan så fort som möjligt och helst 3 veckor före månadsskifte.

Inre fond

Den inre reparationsfonden ska avvecklas och på innestående medel utgår ingen ränta, se därför till att ta ut dessa medel när du gör någon förbättring i lägenheten.

Kärnan-bladet i pappersform?

Ta ett ur den gröna brevlådan som är uppsatt vid soprummet (märkt Kärnan-bladet).


<| TOPP| >

Nyheter


Viktig info från Umeå Energi

Planerat datum för förbättringsarbete: Torsdag 20/5 kl. 08:00-16:00
Område: Östra Ersboda
Vi förbättrar fjärrvärmenätet i ditt område  
Under avstängningen kommer ni att vara utan värme och varmvatten men kallt vatten finns i kranen. Diskmaskin och tvättmaskin fungerar också som vanligt. När fjärrvärmen släpps på igen kan radiatorerna bli heta en kort stund för att sedan återgå till normal temperatur.
För information om planerade och pågående fjärrvärmeavbrott är ni välkomna att prenumerera på vår Driftinformation via www.umeaenergi.se.  

Du är välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 090-16 00 20 eller med mejl till kundservice@umeaenergi.se  

Med vänlig hälsning,  
Umeå Energi


MAJ 2021

Från rubrikerna i månadens Kärnan-Blad:

  • Fönsterprojektet
  • Bygglov för inglasning av balkonger
  • Årsstämman
  • Elbilar och elhybridbilar 
  • Brandskyddskurs

Läs mer här  ->

 

På gång


BRF Kärnans årsstämma

Genomförs genom poströstning den 27 maj 2021

Styrelsen har utifrån en dagordning till den ordinarie föreningsstämman upprättat underlag för poströstning. Detta kommer att delas ut till alla medlemmars brevlådor under vecka 19 och 20.

Mer info om poströstningen läser du här =>>


Styrelsemöten 2021

Styrelsen sammanträder nästa gång den 20 april

Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 8 dagar innan mötet.


BrandskyddKurs i brandskydd

Från Föreningen Räddningstjänster i Samverkan (FRIS) har vi beställt och fått tillgång till en kurs i brandskydd. Det är styrelsens förhoppning att du har tid och lust att ta del av kursen. I din brevlåda har du fått ett informationsblad med din inloggning. Har du inte kvar infobladet med koden, maila styrelsen@brfkarnan.se så får du en ny.

På den här sidan, Kunskap om brandskyddet i din bostad - Föreningen FRIS (foreningenfris.se), finns en film om brandskydd på flera språk. Se den på det språk du föredrar.

Här är länk till kurssidan: http://elearning.informationsbolaget.nu/

/Styrelsen


Pingviner promenerar tillsammans
Promenera med en granne

Tisdagar: Daggrupp 10:00. Kvällsgrupp 19:00. Samling vid traktorgaraget. Vi promenerar 2 o 2 eller 3 o 3 på ett coronasäkert sätt. Varje grupp bestämmer hur långt de vill promenera. Välkommen! /Trivselgruppen


 

 

www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin