BRF Kärnan

Du är här:   Hem > NYHETER > APRIL 2020

APRIL 2020

Nytt datum för årsstämman

Vår årsstämma är planerad till 4 juni, men beroende på folkhälsomyndighetens rekommendationer på grund av Coronaläget så kan tidpunkten förskjutas. Håll dig uppdaterad via hemsida och anslag inom området.

Corona-pandemin ställer till det

Vi hjälper varandra så gott det går. Är det någon som behöver hjälp med att handla mat eller bära ut sopor? Om du inte vill eller kan så kanske någon granne kan hjälpa?

Har du e-post?

Har du E-post? Om du har rätt E-postadress angiven på "Mina sidor" på HSB-portalen så kommer du automatiskt att få Kärnan-bladet och HSB norrs nyhetsbrev tillsänt dig. I nyhetsbrevet framgår bland annat var du som medlem kan handla till rabatterat pris.

Kommande styrelsemöte:

4 maj. Som medlem är du alltid välkommen att ställa frågor till styrelsen. Tänk bara på att höra av dig senast 1 vecka före det styrelsemöte då du vill att vi behandlar din fråga.

Lediga p-platser

Dessutom finns det några p-platser utomhus lediga (1 844:-/år) och en MC-plats i garaget (2 501:-/år). Vill du hyra något av detta så behöver vi din intresseanmälan så fort som möjligt och helst 3 veckor före månadsskifte.

Inre fond

Den inre reparationsfonden ska avvecklas och på innestående medel utgår ingen ränta, se därför till att ta ut dessa medel när du gör någon förbättring i lägenheten.

Kärnan-bladet i pappersform?

Ta ett ur den gröna brevlådan som är uppsatt vid soprummet (märkt Kärnan-bladet).


<| TOPP| >

Nyheter


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


MAJ 2020

 • Tidsplan färdigställande av terrassbalkonger
 • Årsstämman
 • Månadens ros
 • Utemöblerna på plats
 • Utlottning av pallkragar
Läs mer här under Nytt från Kärnan ->
 

APRIL 2020

 • Nytt datum för årsstämman
 • Corona-pandemin ställer till det
 • Har du e-post?
 • Kommande styrelsemöte
 • Lediga p-platser
 • Inre fond
 • Kärnan-bladet i pappersform?
Läs mer här under Nytt från Kärnan ->

På gång


Årsstämman 2020 flyttas fram

Styrelsen för brf Kärnan beklagar!

På grund av att vår HSB-revisor inte ännu lämnat något besked om vårt bokslut och vår årsberättelse måste vi skjuta upp årsstämman. Orsaken anges som hög arbetsbelastning och covid-19-pandemin.

Ny kallelse med nytt datum och alla tillhörande handlingar kommer så fort vi får handlingarna från HSB.

22/5, Styrelsen.

Kallelse med fullmaktsblankett kommer att delas ut till alla. Finns även att läsa under "För Boende" =>
(Årsberättelsen är försenad från trycket)


Vårens städdagar 11-15 maj
Vårstädning

Trots covid-19-pandemin kan vi genomföra våra städdagar – OM vi håller oss till de regler som vi fått från Folkhälsomyndigheten. Är ni beredda på att hålla lagom avstånd så ses vi på cirka 2 meters håll. Första städdag blir den 11 maj!
Container för trädgårdsavfall kommer redan den 4 maj. Alla vardagar under vecka 20 (11-15 maj) kl 17-19 kommer det att finnas minst en person ur Trädgårdsgruppen vid traktorgaraget för att lämna ut redskap och fördela områden att städa. Containern står kvar hela maj månad. Inget gemensamt fika – men ta gärna med eget fika ut.
/ Trädgårdsgruppen och Styrelsen


Cykelförrådrensning skjuts upp till i höst

Vi har ju tidigare informerat er om att vi ska rensa upp i cykelförråden under våren. Vi skjuter fram detta till hösten eftersom traktorgarage och andra förråd är upptagna och därmed ej kan användas för mellanlagring under de 3mån som gäller innan de omärkta cyklarna körs bort. Vi meddelar i god tid innan så att ni hinner märka upp era cyklar med namn och adress.


Nu blir ditt TV-utbud helt digitalt

Nu moderniserar Com Hem sitt tv-erbjudande till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll. Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt. De gamla analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. Alla som bor i ett Com Hem-hus kan dock redan nu gå över till digitala sändningar. Det görs oftast genom att ändra inställningar på tv:n eller med en enkel kanalsökning.
ComHem har även gjort det möjligt för alla som tittar digitalt att tillfälligt se kanalerna BBC, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English, för ökad tillgång till lokala och globala nyheter.
För dig innebär det en tv-upplevelse med skarpare bild och ljud samt möjlighet att se de flesta av dina kanaler i appen Comhem Play inom hela EU. Läs mer


www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin