BRF Kärnan

URL: www.brfkarnan.se/start/?NYHETER___APRIL_2020

APRIL 2020

Nytt datum för årsstämman

Vår årsstämma är planerad till 4 juni, men beroende på folkhälsomyndighetens rekommendationer på grund av Coronaläget så kan tidpunkten förskjutas. Håll dig uppdaterad via hemsida och anslag inom området.

Corona-pandemin ställer till det

Vi hjälper varandra så gott det går. Är det någon som behöver hjälp med att handla mat eller bära ut sopor? Om du inte vill eller kan så kanske någon granne kan hjälpa?

Har du e-post?

Har du E-post? Om du har rätt E-postadress angiven på "Mina sidor" på HSB-portalen så kommer du automatiskt att få Kärnan-bladet och HSB norrs nyhetsbrev tillsänt dig. I nyhetsbrevet framgår bland annat var du som medlem kan handla till rabatterat pris.

Kommande styrelsemöte:

4 maj. Som medlem är du alltid välkommen att ställa frågor till styrelsen. Tänk bara på att höra av dig senast 1 vecka före det styrelsemöte då du vill att vi behandlar din fråga.

Lediga p-platser

Dessutom finns det några p-platser utomhus lediga (1 844:-/år) och en MC-plats i garaget (2 501:-/år). Vill du hyra något av detta så behöver vi din intresseanmälan så fort som möjligt och helst 3 veckor före månadsskifte.

Inre fond

Den inre reparationsfonden ska avvecklas och på innestående medel utgår ingen ränta, se därför till att ta ut dessa medel när du gör någon förbättring i lägenheten.

Kärnan-bladet i pappersform?

Ta ett ur den gröna brevlådan som är uppsatt vid soprummet (märkt Kärnan-bladet).