BRF Kärnan

Du är här:   Hem > NYHETER > Februari 2022

Februari 2022

Informationsmöte för “ nya “ medlemmar

Styrelsen kommer att bjuda in de som flyttat in till föreningen under pandemin till ett informationsmöte den 2 mars kl 19:00-20:00 i kvartersgården.

Årsstämma 2022

Som tidigare meddelats planeras årsstämman till 18 maj kl 18:30.
Kom ihåg att lämna in era motioner senast 28 februari.

Cykelrensning

Cykelrensning genomförs vecka 8. Alla omärkta cyklar, sparkstöttingar mm bärs bort. Rensa själva det som inte används eller kontakta styrelsen. Vi måste frigöra plats i cykelutrymmena.

Medlemsmöte

Medlemsmöte 10 mars kl 18:30. Vi håller till i kvartersgården. Information om planering för elbilsladdning, fönsterprojektet, utebelysning samt ev andra frågor som kan dyka upp. Vill du ha info kring någon annan fråga meddela styrelsen denna i förväg, styrelsen@brfkarnan.se

Pubkväll

Fritidsgruppen inbjuder till pub- och spelkväll 25 mars kl 19-21. Föreningen bjuder på tilltugg, kaffe/the. Du kan köpa öl och vin till självkostnadspris mot kontanter eller swish. Anmälan senast 21 mars till kjell-erik.jonsson@karnan.ac.se

Fakturering från Tråget

Medlemmar som nyttjat träningslokalen i kvartersgården har felaktigt fakturerats en avgift för löpband. Brf Tråget har, efter våra protester, beslutat att stryka avgiften. Ni som hunnit betala, kontakta josefine.hammar@aspia.se för återbetalning. Vi är hyresgäster och det här ingår i hyran enligt kontraktet.

Garagestädning

Vi kommer att köra sopmaskinen i närtid. Många bilplatser är i stort behov av sopning, några av sanering av oljespill etc. Om bilplatsen är städad försvinner fukten istället för att bindas i gruset. Om sanering se Kärnanbladet från dec 2021.

 


<| TOPP| >

Nyheter


Juni/Juli 2022
 • El-bilsladdning i garaget
 • Översyn skyddsrum
 • Cykelförråd
 • Översyn ventilation och OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
 • Påminnelse till marklägenheterna
 • Områdeskontoret sommarstängt
 • IT-kompetens sökes
 • Utebelysning
 • Spontangrillning 
 • Andrahandsuthyrning/andrahandsupplåtelse
 • Sopkorgar i garaget

Läs mer här  ->

Trevlig sommar till alla boende önskar styrelsen för brf Kärnan.

 


Rapport från Årsmötet 9 juni 2022
 • Valda representanter vid årsmötet
 • Nästa styrelsemöte
 • Vi söker dig som vill delta i en arbetsgrupp

På gång


Ostv 147 problem frånluftsventilation

220627: Problem med frånluftsventilationen i Ostv 147. Felanmält och ska åtgärdas av Grubbe Ventilation så snart som möjligt.


Styrelsemöten

Nästa styrelsemöte är den 22 augusti. Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 10 dagar innan mötet.


Ansök om laddplats/fjärrstyrd motorvärmare

I den första etappen kommer det att installeras 6 laddplatser i garaget.
Ansökan ligger öppen för dig som önskar en laddplats eller fjärrstyrd motorvärmare till nästa etapp! Läs mer i April månads Kärnanbladet =>

Länk till ansökan => https://u.to/u7INHA


Medlemsmöte 10 mars

Välkommen till medlemsmöte torsdag den 10 mars 2022 kl 18:30. Vi håller till i kvartersgården. Information om fönsterprojektet, utebelysning, planering för elbilsladdning samt ev andra frågor som kan dyka upp. Vill du ha info kring någon annan fråga meddela styrelsen denna i förväg, styrelsen@brfkarnan.se


Informationsmöte 18/11

Välkommen till informationsmöte torsdag 18/11 kl 19:00 på Kvartersgården, Tråggränd 12.

TRYGGHET & SÄKERHET
1.Information kring ”Trygghet på Ersboda”.
Medverkande: Mats Bäckström, kommunpolis, Hussein Tamir, ordförande Ersboda Folkets Hus, Andreas Lundgren, socialnämndens ordförande samt ev medverkande från BRÅ. De berättar om hur man arbetar samt svarar på frågor.
2.Information om föreningens försäkringar. Ulrik Rydstedt, Proinova, informerar och svarar på frågor.

Du får gärna mejla frågor i förväg till styrelsen@brfkarnan.se så underlättas mötet.
Vi serverar enklare fika. Välkommen!    /Styrelsen


Brandskydd

Kurs i brandskydd

Från Föreningen Räddningstjänster i Samverkan (FRIS) har vi beställt och fått tillgång till en kurs i brandskydd. Det är styrelsens förhoppning att du har tid och lust att ta del av kursen. I din brevlåda har du fått ett informationsblad med din inloggning. Har du inte kvar infobladet med koden, maila styrelsen@brfkarnan.se så får du en ny.

På den här sidan, Kunskap om brandskyddet i din bostad - Föreningen FRIS (foreningenfris.se), finns en film om brandskydd på flera språk. Se den på det språk du föredrar.

Här är länk till kurssidan: http://elearning.informationsbolaget.nu/

/Styrelsen


www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin