BRF Kärnan

Du är här:   Hem > NYHETER > MAJ 2020

MAJ 2020 Senaste nytt

Tidsplan färdigställande av terrassbalkonger

Alla berörda kommer att få information senast vecka 20. Först kommer målningsarbete att utföras då vi reklamerat arbetet pga färgsläpp. Därefter är planen är att det stora terrasshuset färdigställs under tiden vi inväntar leveransen av lådor till låga terrasshuset. Vi förutsätter att allt är klart innan midsommar med reservation för Coronaproblematiken. Jord mm kommer att lyftas upp på varje terrass så att det ska vara enkelt för varje medlem att fylla upp lådorna enligt styrelsens anvisningar.

Hur blir det med stämman?

Styrelsen planerar för att årsstämman ska genomföras 4 juni. Definitivt besked om i vilken lokal stämman hålls i år lämnas i samband med att den formella kallelsen med dagordning och övriga dokument delas ut.
Styrelsen har (utifrån de rekommendationer vi fått från Folkhälsomyndigheten och HSB) beslutat att endast en person (medlem i vår brf) per hushåll deltar i stämman (med undantag för person som behöver ledsagare).  
I kallelsen till stämman kommer det att finnas en fullmakt. Varje deltagare i stämman får vara ombud för en annan medlem från ett annat hushåll. Så du som inte själv vill eller kan delta får ge din granne din fullmakt (ifylld och underskriven).

Månadens ros

Till den som satt upp den uppmuntrande lappen med tack till de som sorterar sina sopor rätt.

Utemöblerna på plats

Utemöblerna på våra gårdar är utställda. Dessutom har tre parkbänkar ställts ut. En vid södra gaveln av lilla terrasshuset och två i vår egen kolonilott.  

Utlottning av pallkragar

Föreningen har några fler pallkragar att lotta ut för användning i vårt ”koloniområde” i dungen. Lämna en lapp med namn och telefonnummer i lilla brevlådan i Kvartersgården (vid vicevärdskontoret). Eller säg till under städdagarna.


<| TOPP| >

Nyheter


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


MAJ 2020

 • Tidsplan färdigställande av terrassbalkonger
 • Årsstämman
 • Månadens ros
 • Utemöblerna på plats
 • Utlottning av pallkragar
Läs mer här under Nytt från Kärnan ->
 

APRIL 2020

 • Nytt datum för årsstämman
 • Corona-pandemin ställer till det
 • Har du e-post?
 • Kommande styrelsemöte
 • Lediga p-platser
 • Inre fond
 • Kärnan-bladet i pappersform?
Läs mer här under Nytt från Kärnan ->

På gång


Årsstämman 2020 flyttas fram

Styrelsen för brf Kärnan beklagar!

På grund av att vår HSB-revisor inte ännu lämnat något besked om vårt bokslut och vår årsberättelse måste vi skjuta upp årsstämman. Orsaken anges som hög arbetsbelastning och covid-19-pandemin.

Ny kallelse med nytt datum och alla tillhörande handlingar kommer så fort vi får handlingarna från HSB.

22/5, Styrelsen.

Kallelse med fullmaktsblankett kommer att delas ut till alla. Finns även att läsa under "För Boende" =>
(Årsberättelsen är försenad från trycket)


Vårens städdagar 11-15 maj
Vårstädning

Trots covid-19-pandemin kan vi genomföra våra städdagar – OM vi håller oss till de regler som vi fått från Folkhälsomyndigheten. Är ni beredda på att hålla lagom avstånd så ses vi på cirka 2 meters håll. Första städdag blir den 11 maj!
Container för trädgårdsavfall kommer redan den 4 maj. Alla vardagar under vecka 20 (11-15 maj) kl 17-19 kommer det att finnas minst en person ur Trädgårdsgruppen vid traktorgaraget för att lämna ut redskap och fördela områden att städa. Containern står kvar hela maj månad. Inget gemensamt fika – men ta gärna med eget fika ut.
/ Trädgårdsgruppen och Styrelsen


Cykelförrådrensning skjuts upp till i höst

Vi har ju tidigare informerat er om att vi ska rensa upp i cykelförråden under våren. Vi skjuter fram detta till hösten eftersom traktorgarage och andra förråd är upptagna och därmed ej kan användas för mellanlagring under de 3mån som gäller innan de omärkta cyklarna körs bort. Vi meddelar i god tid innan så att ni hinner märka upp era cyklar med namn och adress.


Nu blir ditt TV-utbud helt digitalt

Nu moderniserar Com Hem sitt tv-erbjudande till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll. Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt. De gamla analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. Alla som bor i ett Com Hem-hus kan dock redan nu gå över till digitala sändningar. Det görs oftast genom att ändra inställningar på tv:n eller med en enkel kanalsökning.
ComHem har även gjort det möjligt för alla som tittar digitalt att tillfälligt se kanalerna BBC, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English, för ökad tillgång till lokala och globala nyheter.
För dig innebär det en tv-upplevelse med skarpare bild och ljud samt möjlighet att se de flesta av dina kanaler i appen Comhem Play inom hela EU. Läs mer


www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin