BRF Kärnan

Du är här:   Hem > NYHETER > NOVEMBER 2020

NOVEMBER 2020

Extrastämma med medlemsmöte

Kan av olika skäl inte äga rum förrän 21 januari 2021. Mer information kommer.

Månadens ros – blir 3
Månadens ros
  • Ros nummer 1 går till Trivselkommittén, Kjell-Erik och Karin L., (förstärkta av några till) för att de ordnade den trevliga pubkvällen i garaget den 23 oktober. Fyrtionio kom och åt smörgåstårta och umgicks och hade trevligt i den färdiga 1/3-delen av garaget. 
  • Ros nummer 2 går till Per Salomonsson för att vi kunde anlita honom för det extra arbete som akut behövde göras i garaget. 
  • Ros nummer 3 till Ari som försöker hålla lite snyggt i soprummet när vissa bara vräker in sopor utan att sortera rätt eller ens vika ihop kartonger.
Vill du vara med i Trivselgruppen?

Kjell-Erik J. och Karin L. behöver fler medarbetare i Trivselgruppen. Har du idéer om trevliga trivselarrangemang för oss i brf Kärnan – hör av dig. Detta är inget betungande uppdrag. Hör av dig direkt till Kjell-Erik: lägg en lapp i hans brevinkast på Ostvägen 143 eller skicka ett mejl till kjell-erik.jonsson@karnan.ac.se

Garaget blev snyggt!

Det är klart. Det tog längre tid än planerat på grund av att vi upptäckte rost på avloppsstammar. Minst ett var genomrostat. Detta behövde repareras innan garagegolvet gjordes klart. Ett varmt tack till en av våra nya medlemmar i föreningen, Per Salomonsson, som har precis de yrkeskunskaper som behövdes för att han tillsammans med några andra (hans bröder) skulle kunna göra denna reparation.

Ny belysning i trapphusen

Då ett stort antal av taklamporna i trapphusen var i dåligt skick beslöt vi att byta ut alla. Det är nu gjort. Vi fick in några klagomål på att lamporna lyste hela dagarna när de var nybytta. Men det var inget fel. Det är bara lamporna som är snabba.


<| TOPP| >

Nyheter


traktorSNÖRENSNING AV PARKERING OCH GÅRDAR

Måndag 18/1 ( vid 10-tiden prel)  kommer parkering och gårdar att snörensas innan nästa väntade snöfall till veckan.
Du som inte skottat din P-plats gör det så vi får undan så mycket som möjligt.
Bra om så många som möjligt kan ha sina bilar borta då blir det bättre snöröjning.


Logga in på HSB!

Gå in på HSB:s webbplats och logga in på "Mina sidor" -> så kan du under "Min profil" göra inställningar så att du får information när ett nytt Kärnan-blad är publicerat. ​På sidan "Min profil" ska du se till att det finns en aktuell e-postadress som du använder och kryssa i att du vill få "Notifieringar via e-post".


Samlingslokalen stängd

På grund av den ökande smittspridningen och nya råd så har styrelsen för Brf Tråget beslutat att stänga Samlingslokalen för privat uthyrning till och med 31 januari 2021, till att börja med. Alla eventuella synpunkter hänvisas till BRF Trågets styrelse.

På gång


Styrelsemöten 2021

Styrelsen sammanträder nästa gång den 26 januari.

Om du har en fråga eller ett ärende du vill att styrelsen ska behandla vill vi att den kommit till styrelsen senast 8 dagar innan mötet.

Extrastämman framflyttad till den 21 januari 2021.

Ärenden: Arvoden, Fyllnadsval

Extrastämman blir i form av poströstning pga Covid-19

Stämman genomförs genom poströstning. Kallelse och all nödvändig information för poströstningen är utdelad till varje lägenhet i början av januari. Er poströst ska vara HSB-kontoret tillhanda senast 17 januari 2021! Tänk på att postgången kan ta 2 dagar! Använd det färdigfrankerade kuvert ni fått i brevlådan med röstsedel o kallelse. Rösträkning sker den 21 januari 2021 kl 18:00 på HSB:s kontor med personer från styrelse, valberedning och revisorer.

Viktigt att alla gör sin röst hörd och skickar in sin poströst i tid.


Pingviner promenerar tillsammansPromenera med en granne

Vi startar upp igen den 12 januari 2021
Tisdagar: Daggrupp 10:00. Kvällsgrupp 19:00. Samling vid traktorgaraget. Vi promenerar 2 o 2 eller 3 o 3 på ett coronasäkert sätt. Varje grupp bestämmer hur långt de vill promenera. /Trivselgruppen


 



 

www.brfkarnan.se »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Hemside Admin